BCR blog

BCR blog

BCR 1 Limburgs Kampioen!

BCR nieuwsGeplaatst door Frans 06 apr, 2019 21:22

Na een 3-2 overwinning op BC Echt is het eerste team van BCR Limburgs Kampioen geworden. We zijn heel trots op onze jongens en dame! In juni gaan we naar Zutphen om mee te doen aan het NK voor regio teams.TEAM 1 KAMPIOEN!

BCR nieuwsGeplaatst door Frans 02 feb, 2019 09:22
Team 1 van BCR is inmiddels niet meer in te halen op de ranglijst en wordt dus kampioen in de categorie onder 17 jaar. Proficiat!

Toon Reichgelt Erelid

BCR nieuwsGeplaatst door Frans 24 sep, 2018 18:38
Tijdens het afscheidsdiner afgelopen zondag is Toon Reichgelt benoemd tot Erelid van BC Roermond vanwege zijn enorme inzet voor de club gedurende tientallen jaren. Proficiat!

Info bulletin Juli - September

BCR nieuwsGeplaatst door Frans 10 sep, 2018 20:43
Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen...... Klik op de aanhef om het laatste info-bulletin te downloaden.

BCR Bespan/Racket service

BCR nieuwsGeplaatst door Frans 25 mrt, 2018 18:36

Bespan service

BCR heeft sinds een aantal maanden z’n eigen bespanservice. De standaard snaar die we gebruiken is de Yonex BG66 Ultimax. Dit is kwalitatief een zeer goede snaar en is met name uitgekozen op de speel eigenschappen. In het algemeen voldoet deze snaar voor alle BCR spelers, echter kan de durability voor power spelers in de praktijk een probleem zijn, omdat dit een dunne snaar is. Voor deze spelers is het mogelijk om met een andere willekeurige snaar te bespannen. Naast het snaar type, is de spanning ook heel belangrijk. Met een lage spanning, kun je harder slaan door het trampoline effect, maar de snaren schuiven gemakkelijker. Met een hoge spanning, kun je minder hard slaan, maar wel preciezer, maar de snaren gaan sneller kapot.

Bespan kosten met de standaard snaar is €15,00.

Bespan kosten met een andere snaar is €20,00, omdat een losse snaar duurder is.

Racket service

Voor onze spelers hebben we onderstaand racket op voorraad. Deze is met name bestemt voor beginnende spelers, maar kan ook voor recreanten of gevorderde spelers interessant zijn, door z’n allround eigenschappen.

RSL Hammer Z3, €40,00

De RSL hammer Z3 is een zwart met rood racket dat op het blad over een aantal mooie gele accenten beschikt. Het balanspunt van het racket ligt mooi in het midden waardoor zowel een harde smash geslagen kan worden alsmede een snelle racket beweging gemaakt kan worden. De gemiddelde stijfheid zorgt daarbij voor de ondersteuning van enerzijds een harde slag en anderzijds een precieze slag. Het gewicht van 85 gram zorgt voor een verdere ondersteuning van de allround eigenschappen.

Samantha Schmidgall (kan ook via Charles of Caroline)

Vervallen van login website

BCR nieuwsGeplaatst door Frans 04 mrt, 2018 17:50
Onze website is voorzien van een afgeschermd gedeelte dat bereik was via een login code. Dit gedeelte van de website komt per direct te vervallen.

"Nieuwe" trainer BCR

BCR nieuwsGeplaatst door Frans 07 jan, 2018 13:11

Vanaf aanstaande dinsdag zal Henk Blokzijl het team van trainers afwisselend versterken op de dinsdag en de vrijdag. Wij heten Henk van harte welkom en zijn blij dat hij weer terug is! Wij gaan de komende week de traininggroepen hierover informeren op de training.NIEUWJAARS ETENTJE WEI XIN GARDEN

BCR nieuwsGeplaatst door Frans 24 dec, 2017 12:49
Op 3 Januari is er een nieuwjaarsetentje georganiseerd bij onze sponsor Wei Xin Garden.
Iedereen heeft hier een mail over gehad waarin staat hoe je jezelf kan aanmelden.
Tot snel!

info bulletin oktober 2017

BCR nieuwsGeplaatst door Toon Reichgelt 19 nov, 2017 23:56
Hallo Ouders/Verzorgers
Hallo jeugdspelers,


Klik op de aanhef en je komt bij het Info bulletin oktober 2017.
Zeer van belang te lezen vanwege de wijziging van trainingstijden op dinsdagen.info bulletin 2017

BCR nieuwsGeplaatst door Toon Reichgelt 13 okt, 2017 11:04

Klik op de aanhef en je komt bij t info bulletin!!


Volgende »